Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Din păcate nu aveți produse în cos

Pasta Pedroni

Producatorii ROA

Atelier Emimari

Atelier Emimari este născut din dorința Cristinei Lacan de a găsi cea mai delicată formulă de îngrijire a pielii sensibile a fiicei ei.  A căutat cele mai bune ingredient și așa a ajuns să realizez primul săpun natural prin metoda la rece. A început să se educe la cursuri sau din cărți de specialitate, ca să poată realiza săpunuri in combinatii diverse de arome si culori. Primind tot mai multă apreciere de la cei care încercau produsele a prins curaj și a început să le comercializeze. Asa a participat la targuri si evenimente capatand multa experienta in atelier.

Brutăria Claudia

Probabil întâlnirea cu puterea pâinii primordiale a făcut-o pe Claudia să renunțe la poziția bună dintr-o corporație pentru libertatea de a împărtăși cu alții pâinile și patiseria de la Brutaria Claudia. Claudia şi-a folosit mulţi ani diploma de economist obţinută la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Când a lăsat jobul din multinaţională şi şi-a pus în cap să facă pâine cu maia, a făcut homeschooling cu ea însăşi. Autodidactă, curioasă şi perseverentă, a învăţat taina aluatului singură sau de la brutari recunoscuţi naţional.

Bunătăți Uscate

Sorin și Mihaela Faur sunt oamenii din spatele Bunătăți uscate. Totul a început din dorința de a avea pentru copiii lor gustări și ingrediente sănătoase. Fructele și legumele se usca lent la temperaturi de 42-46 °
pentru a le păstra calitățile și aspectul.Pentru 100gr de produs finit e necesar să fie pus la deshidratat 1kg de legume. Procesul de uscare variază
între 14h-50h. E important să va mai spunem că niciunul din produsele pe care le oferă nu au adaos de sare, zahăr sau conservanți, deci sunt 100% naturale.

Carmangeria Szanto

Bine ai venit în lumea preparatelor din carne produse de noi, unde aromele autentice ale tradiției se regăsesc în fiecare porție. Suntem un producător de preparate din carne care își păstrează valorile tradiționale în procesul de producție și care folosește ingrediente de cea mai bună calitate pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse. De la cârnați și șuncă, până la salamuri și alte specialități, produsele noastre sunt create după rețete autentice, care au fost transmise din generație în generație.

Cămară Gospodarului

Cămara Gospodarului au o selecție diversă de carne proaspătă sau procesată artizanal în Cluj-Napoca. Realizează mezeluri tradiționale, cu gust și textura naturală, afumate cu fum nu cu baituri artificiale din prafuri. Iubind natura care ne înconjoară, s-au simțit mereu legați de glia strămoșească și de preparatele că la mama acasă. Au în portofoliu o gamă variată de produse tradiționale româneșți, de la mezeluri savuroase și cârnați afumați, carne proaspătă la produse pentru grill, burger sau carne marinată.

Dovleac de Cluj

Dovleac de Cluj cultivă dovleci de ani de zile din dragoste pentru traditie si gust autentic. Întotdeauna soiul vechi românesc Tudor, cel cu coaja gri, pentru că prinde un gust deosebit când e copt afara în cuptorul cu lemne. Dovlecii au nevoie de timp să germineze lent, semințele sunt plantate în primavara, înflorind și îndulcindu-se sub razele soarelui, apoi bruma ii face cei gustoși! Poți pregăti dovleacul copt în cuptor, îl poți include în diverse mâncăruri, de la risotto la dovleac învelit în bacon, supe-creme ori cheesecake.

Ferma Matei

Familia Matei nu s-au putut despărți de pământul părinților din localitatea Chinteni. Lucian Matei îndrăgostit fiind de mic de animale, a cumpărat primele 30 oi imediat după căsătorie, apoi a deprins meșteșugul prelucrării laptelui făurind produse delicioase și naturale. Cei doi soți se pot baza pe copiii lor, Răzvan și Loredana. Răzvan a moștenit de la tatăl lui pasiunea pentru animale, ajutând în gospodărie. Loredana este cea care se ocupă de vanzare. Viață la țară reprezintă cea mai bună cale de a avea mâncare natural.

Grădina cu plante aromatice

Acum 10 ani, când s-a hotărât că-i ajung anii de muncă în bancă, Monicai Borsai i-a încolțit gândul să pună busuioc la ghiveci. Între timp, a adunat toată familia în afacerea lor, Grădina cu Plante Aromatice. Întâi cu busuiocul binecunoscut tuturor, apoi ierburi aromatice mai exotice, si au ajuns și la diverse soiuri de ardei iuți. Intreaga familie este implicată: domnul Borsai și-a asumat partea de infrastructură și solarii, Monica
pe cea de cultivare a plantelor, Mihai dezvolta partea de business si promovare.

Hari Barry

Hari Berries este plantația de fructe de pădure din localitatea Sic, îngrijită cu multă dragoste de soții Nemeș. Ei ne aduc prospețimea pură în afinele dulci ,
dolofane și pline de antioxidanți , minerale și vitamine din soiul Nelson, care așteaptă să ne încânte și să ne fortifice sănătatea. Consumul de mure este extrem de benefic pentru organism deoarece sunt bogate în vitaminele A, B1, B2, C, E, minerale precum potasiu, zinc, cupru și calciu, dar și acid folic. Au efect anti-inflamator, diuretic, antiseptic, analgezic dar, în special antioxidant.

La Nadiniere Macarons

Cand erau studenți și angajați în Londra,
Nadine și Paul de La Nadiniere Macarons își împărțeau timpul între
universitate, bibliotecă și mari restaurante unde puneau în slujba altora
știința dobândită în școli. Se pregăteau atât theoretic, dar cladeau deja și visul
lor. Acela de-a sta cât mai curând de partea cealaltă a unei vitrine pline cu
dulciuri rafinate. De-a fi ei făuritorii de magie si cei care se hrănesc din
bucuria produsă celorlalți. Ne bucurăm să avem în grupul nostrum tineri cu
viziune și pasionați de munca lor.

Luna Solai

Luna Solai este exemplul perfect de moștenire transgenerationala pozitiva. Felicia conduce cu mândrie afacerea familiei,
începută de părinții ei în comuna Luna. Aceștia au achiziționat o presa de ulei și au ajutat oamenii din sat sa-și prelucreze semințele. Din procesatori au devenit producători de calitate. Acest lucru este confirmat atât de clienți cât și de Institutul internațional de calitate și gust care i-a premiat cu cea mai inalta distinctie. Calitatea și unicitatea gustului i-au făcut sa
fie aleși ca furnizori ai Familiei Regale a României.

Magic Milk

Ileana Berci de la Magic Milk şi-a luat licenţa în Turism si diploma de master în Managementul Hotelier apoi a plecat prin lume, lucrând pe vase de croazieră. Cand s-a întors acasă a inceput să înveţe pe cont propriu despre măgarite si laptele lor magic, singurele
animale pe care familia ei de agricultori nu ştia absolut nimic. Gustul laptelui este puternic influenţat de ceea ce mănâncă urecheatele şi de proporţia pe care fiecare ingredient o are în hrana lor zilnică. Şi-atunci e musai să urmăreşti dieta animalelor cu mai multă atenţie decât pe cea personală.

Micro Mixt

Răul ne-ar putea povești o zi întreagă despre lumea fascinantă a microplantelor. Aceste plăntuțe mici și aromate, crocante și surprinzător de bune la gust. Le știe poveștile, tainele și modul în care trebuie îngrijite pentru a fi bune de savurat.Pot fi folosite nu doar în felurile principale, salate ci și la deserturi. Deși au dimensiuni mici pot oferi arome surprinzător de intense, culori vii și texturi crocante și pot fi servite că garnitură sau că ingredient pentru salată. Vor accentua gustul chiar și celor mai simple preparate.  

Miere Kepes

Familia Kepes din Turda , apicultori la a 3 a generatie, produce miere naturală provenită din apicultură autohtonă convențională. Practica aceasta meserie straveche, folosind echipamente moderne. Pun mare accent pe calitatea produselor si sanatatea albinelor. Dezvolta produse si amestecuri noi bazate pe produsele consacrate. Cea mai apreciata ramane mierea simpla, insa clientii sunt interesati si de sortimentele premium de miere ca si cea de mana de brad, cires sau negrus, cat si de mierea cu fructe uscate sau nuci.

Nuts for Nuts

Irina și Florin au început să facă unturi de nuci si alune cu gândul la fetița lor. Ea și prietenii apropiați au fost primiipofticioasi care le-au apreciat. Așa că cei doi au inceput să caute în marea lume a nucilor surse de vitamine și minerale necesare pentru o dieta vegana sănătoasă. Au avut nevoie curaj în 2017, ca să aduca o noutate pe piaţă – unturi din nuci, alune şi seminţe. Totul a inceput de la untul de cocos, untul de arahide si crema de cicolata Nutty Cream care sunt o incantare pentru papilele gustative. Unturile se pot adauga în deserturi sănătoase.

Pachetul Verde

Bucură-te de gustul natural al legumelor proaspete și sănătoase, cultivate local de producătorul nostru. Ne mândrim cu o varietate de legume de sezon, crescute cu grijă și respect pentru mediul înconjurător, fără utilizarea de pesticide sau alte substanțe chimice. Echipa noastră de specialiști în agricultură își dedică timpul și energia pentru a obține legumele cele mai bune, pline de nutrienți și vitamine. Din semințe de calitate superioară, crescute în condiții ideale, rezultă o producție de legume sănătoase și gustoase, perfecte pentru orice rețetă.

Pasta Pedroni

În lumea pastelor, meşteşugul e să ai un produs viu ce doarme. Pedroni e visul mamei de a avea un atelier de paste artizanale.
Dragostea pentru hrana ănătoasă ne-a făcut să învăţăm despre paste în Italia şi să aprofundăm chimia aluaturilor colorate natural, astfel încât pastele să fie arătoase, gustose şi hrănitoare după fierbere. Făinurile sunt tot mai inteligente şi calitative. Noi am păstrat reţeta cu ouă proaspete şi făină de grâu dur. Am ales frământarea lentă, ardelenească, odihnă multă în aluat ca să
se formeze legături sănătoase.

Pastravalia RIN

Pomaria Bădăcin

Savori Ardelenesti

Silvania Berries

Silvania Berries aduce produse naturale, rezultate din muncă unei familii a cărei pasiuni pentru bucatele tradiționale și sănătoase îi face să continue de la an la an în plantație, fără să calculeze cât a fost pierderea cât a fost câștigul. Toate produsele din gama lor sunt obținute din coacăzele negre provenite din propria plantație, care se află în conversie spre o agricultură ecologică. Cu pasiune și multă implicare lucrează tot timpul anului plantația și în vara se bucură împreună cu noi de fructe delicioase și sănătoase. 

Silvoiță Ardeleană 

Mihai, de la Silvoiță Ardeleană ne propune să redescoperim tradiția. Are propria livadă de pruni de care se ocupă personal cu pasiune de peste 18 ani, iar toamna când prunele sunt perfect coapte pregăteste, așa cum a învătat de la bunici, o silvoiță care cu siguranță vă va aminti de copilărie. Rețeta și procesul de fabricăție sunt tradiționale, fără zahăr adăugat, doar prune fierte în căldare de arămă pe foc lent de lemne si amestecat mereu. Nu conține conservanți, coloranți sau alte adaosuri, conține doar prune far samburi (bistrițene, stanley). 

TSA Fruct

Din 2015 de când au început sa planteze capsuni, Andrei și Simona-TSA Fruct s-au străduit să aducă cele mai curate fructe din care mananca si copii lor. Anul acesta au început timid să proceseze și fructe de zmeură dulci și proaspete din care obțin, prin presare la rece nectarul de zmeură. Zmeură este o sursă bogată de vitamine(A, C, B, E) minerale , fibre și antioxidanți. Andrei și Simona sunt sufletul acestui proiect și se raportează la plantațiile lor că la proprii copii, le îngrijesc atent și le protejează de intemperii zi și noapte.

Zaliari Olive Oil

Gustul autentic al uleiului Zaliari e dat de metodele tradiționale, artizanale, de îngrijire a livezii și de pregătire a specialităților din măsline.Atât ediția limitată de ulei nefiltrat, cât și uleiul extravirgin filtrat sunt apreciate de clienți pentru gustul specific, măiestrit echilibrat, pentru aciditatea optimă și concentrația de nutrienți care îl recomandă în tratamentul copiilor cu autism. Iar măslinele Kalamon murate în saramură din Marea Egee și busuioc, lămâi și usturoi din grădini din Grecia și România sunt o revelație prin textura deosebită și intensitatea aromei.

Oua de Prepelite

După o carieră militară de success, Nicu Ciucaș crește cu mare drag prepelițe, având grijă să le selecteze pe cele mai viguroase pentru familia de reproducătoare. Nu vinde doar ouă ci crește și puii gingași. Oul de prepeliță este bogat în vitamine și minerale fiind recomandat ca tratament adjuvant în multe afecțiuni și boli cronice. În acelaşi timp poate fi un valoros înlocuitor al ouălor de găină în orice preparat s-au rețetă culinară, se poate înlocui un ou de găină cu patru oua de prepeliță.