Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Din păcate nu aveți produse în cos

Livram în toată țara prin curier

Livram în toată țara prin curier

Suntem bucuroși să vă oferim livrare la domiciliu în toată țara prin intermediul serviciului nostru de curierat. Indiferent de locația dumneavoastră, putem asigura o livrare rapidă și sigură a produselor noastre, astfel încât să vă puteți bucura de ele în cel mai scurt timp posibil.

Ne asigurăm că toate produsele sunt ambalate cu grijă și atenție pentru a ajunge în stare perfectă la destinație. În plus, prin intermediul acestei opțiuni de livrare, puteți să vă bucurați de produsele noastre naturale, sănătoase și bio în confortul casei dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă deplasați la magazin.

Vă invităm să plasați comanda și să experimentați serviciul nostru excelent de livrare la domiciliu în toată țara.

Afla mai mult
Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

Cui îi place să se trezească cu noaptea în cap să curețe la animale sau să le dea de mâncare?
Afla mai mult
Mihai-Silvoiță Ardeleană - omul din spatele produsului

Mihai-Silvoiță Ardeleană - omul din spatele produsului

Silvoiță Ardeleana este o delicatesă 100% naturală, fără zahăr adaugat sau alte ingrediente artificiale. Este produsă manual în căldare de aramă, la foc de lemne, oferind un gust dulce acrisor care te duce inapoi in copilarie..

Prunele folosite în producția silvoiței sunt cultivate în propria livadă, selectate cu grijă și preparate într-un mod unic, astfel încât să se păstreze aroma și dulceața naturală. Datorită procesului de fabricație tradițional, silvoița are o consistență densă și o culoare închisă, evidențiind calitatea ingredientelor folosite.

Această Silvoiță poate fi integrată în dieta ta sănătoasă și echilibrată, fiind o sursă naturală de energie și nutrienți benefici pentru sănătate. Folosită cu moderație, poate fi un adaos delicios în rețetele tale preferate sau servită ca atare pentru a savura gustul autentic și aromat al acestui produs tradițional românesc.

Afla mai mult

Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life

Aveti vreo pasiune, vreun hobby atat de arzător încât să vă dea fluturi in stomac?
Afla mai mult
Totul despre ceapa verde și usturoiul verde

Totul despre ceapa și usturoiul verde

Totul despre ceapă verde și usturoiul verde, aceste minunate alimente de primavara pe care le gasiti la ROA.
Afla mai mult
Idei de retete

Idei de retete

Dacă sunteți în căutarea unor idei de cină rapide și delicioase, vă putem sugera preparate cu ingrediente tradiționale românești, cum ar fi ouăle de prepeliță și brânza de burduf.
Afla mai mult
Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

🌻Viață la țară sau la oraș?
Asta e întrebarea sau dilema de care s-au lovit mulți părinți. Crescând la țară, că și copil ai visul de a ajunge la oraș, unde ai impresia că lucrurile sunt mult mai simple și mai curate.
🌻Cui îi place să se trezească cu noaptea în cap să curețe la animale sau să le dea de mâncare?
Nu e mai ușor să te trezeșți la 8 și să-ti bei cafeaua apasand pe un buton?
🌻Ei bine, părinți fiind, Matei Lucian și Dana de la Fermă Familiei Matei și-au găsit muncă la oraș însă nu s-au putut despărți definitiv de pământul părinților din localitatea Chinteni.
🐑Lucian Matei îndrăgostit fiind de mic de animale, a cumpărat primele 30 oi imediat după căsătorie ( fără să știe soția - o mișcare tare riscantă am putea zice ) care s-au alăturat vacilor din gospodărie.
🥛Muncind peste 13 ani la Napolact, Lucian a deprins meșteșugul prelucrării laptelui pe care l-a aplicat în gospodărie, făurind produse delicioase și naturale. Împreună cu soția au închiriat o masă în piață și au început să vândă aceste produse. Încet încet animalele din gospodărie s-au înmulțit, ajungând azi la 700 capete de oi, 80 de vaci cu lapte, bălțată românească, 250 de capre de rasă alpină franceză.
🧑‍🌾Mâna de lucru e tot mai greu de găsit, însă cei 2 soți se pot baza pe copiii lor, Răzvan și Loredana. Răzvan a moștenit de la tatăl lui pasiunea pentru animale, ajutând în gospodărie dar alegând acest drum și profesional, el fiind student la USAMV.
Loredana a moștenit de la mama ei, simțul comerțului, ea fiind cea care se ocupă acum magazinele familiei și este prezența la fiecare întâlnire #ROACLUJ pentru care au scos produse noi, având în oferta lor iaurtul de băut și pregătesc intens untul din smântână dulce de vacă.
🌻Concluzia e că, viață la țară, cu toate provocările ei reprezintă cea mai bună cale de a avea mâncare naturală dar și de a educa copiii în aprecierea muncii pentru tot ceea ce consumăm.