Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Din păcate nu aveți produse în cos

Livram în toată țara prin curier

Livram în toată țara prin curier

Suntem bucuroși să vă oferim livrare la domiciliu în toată țara prin intermediul serviciului nostru de curierat. Indiferent de locația dumneavoastră, putem asigura o livrare rapidă și sigură a produselor noastre, astfel încât să vă puteți bucura de ele în cel mai scurt timp posibil.

Ne asigurăm că toate produsele sunt ambalate cu grijă și atenție pentru a ajunge în stare perfectă la destinație. În plus, prin intermediul acestei opțiuni de livrare, puteți să vă bucurați de produsele noastre naturale, sănătoase și bio în confortul casei dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă deplasați la magazin.

Vă invităm să plasați comanda și să experimentați serviciul nostru excelent de livrare la domiciliu în toată țara.

Afla mai mult
Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

Gustul copilăriei într-o bucată de brânză

Cui îi place să se trezească cu noaptea în cap să curețe la animale sau să le dea de mâncare?
Afla mai mult
Mihai-Silvoiță Ardeleană - omul din spatele produsului

Mihai-Silvoiță Ardeleană - omul din spatele produsului

Silvoiță Ardeleana este o delicatesă 100% naturală, fără zahăr adaugat sau alte ingrediente artificiale. Este produsă manual în căldare de aramă, la foc de lemne, oferind un gust dulce acrisor care te duce inapoi in copilarie..

Prunele folosite în producția silvoiței sunt cultivate în propria livadă, selectate cu grijă și preparate într-un mod unic, astfel încât să se păstreze aroma și dulceața naturală. Datorită procesului de fabricație tradițional, silvoița are o consistență densă și o culoare închisă, evidențiind calitatea ingredientelor folosite.

Această Silvoiță poate fi integrată în dieta ta sănătoasă și echilibrată, fiind o sursă naturală de energie și nutrienți benefici pentru sănătate. Folosită cu moderație, poate fi un adaos delicios în rețetele tale preferate sau servită ca atare pentru a savura gustul autentic și aromat al acestui produs tradițional românesc.

Afla mai mult

Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life

Aveti vreo pasiune, vreun hobby atat de arzător încât să vă dea fluturi in stomac?
Afla mai mult
Totul despre ceapa verde și usturoiul verde

Totul despre ceapa și usturoiul verde

Totul despre ceapă verde și usturoiul verde, aceste minunate alimente de primavara pe care le gasiti la ROA.
Afla mai mult
Idei de retete

Idei de retete

Dacă sunteți în căutarea unor idei de cină rapide și delicioase, vă putem sugera preparate cu ingrediente tradiționale românești, cum ar fi ouăle de prepeliță și brânza de burduf.
Afla mai mult
sapun natural

Cat de mare e dragostea?

Cat de mare e dragostea?

Dar dragostea unei mame?

Nimeni nu știe răspunsul însă regăsim dovezi de dragoste la fiecare pas.

Poveștile producătorilor ROA au pornit tot din dragoste, în principal pentru copii. Asa este și cazul Cristinei Lăcan, mama din spatele Atelier Emimari
Fetita ei, Maria a avut o sensibilitate mai accentuata e pielii când era micuță și deși au încercat diferite tratamente, acest lucru nu s-a ameliorat.

Ce face o mama pentru puiul ei?
Muta munții sau în cazul de față se apuca de făcut săpun pentru pielea sensibila a copilului.
Săpunurile si bilele de baie ale Atelier Emimari sunt făcute din uleiuri esențiale în principal românești. Cele care nu se produc în tara noastră sunt foarte atent alese de la producători autorizați pentru ca săpunul sa fie perfect.

De la necesitatea de a crea ceva unic pentru Maria, Cristina a ajuns în timp sa dezvolte un mic bussiness din acest săpunuri pentru a oferi și altora ocazia de a se bucura de proprietățile lor păstrate nealterate prin metoda pregătirii la rece.

A făcut cursuri pentru a învăța mai multe și are diploma acreditata de Ministerul muncii în acest domeniu( pregătirea produselor naturale), și pe lângă pregătirea și comercializarea lor, Cristina face și ateliere pentru copii în colaborare cu diferite grădinițe, unde învața copiii sa își facă propriul săpun.

 Sapun natural